Jelentés Citosztatikum
Mit jelent a Citosztatikum ? Itt megtalálhatja a Citosztatikum szó 6 jelentését. Ön is adhat további jelentéseket a Citosztatikum szóhoz.

1

0   0

Citosztatikum


Sejtosztódást gátló gyógyszer
Forrás: szuloklapja.hu

2

0   0

Citosztatikum


Citosztatikus/kemoterápiás gyógyszer. Kifejezetten a gyorsan növekvõ és sûrûn osztódó sejteket veszi célba (pontosan ilyenek a daganatos sejtek), ezeket pusztítja el.
Forrás: springmed.hu

3

0   0

Citosztatikum


citosztatikus/kemoterápiás gyógyszer. Kifejezetten a gyorsan növekvõ és sûrûn osztódó sejteket veszi célba, pusztítja el. A daganatsejteknek pedig az egyik fõ jellegzetessége, hogy gyorsan növekednek és sûrûn osztódnak, így magyarázható a gyógyszer hatásossága.
Forrás: springmed.hu

4

0   0

Citosztatikum


citosztatikus/kemoterápiás gyógyszer. Kifejezetten a gyorsan növekvõ és sûrûn osztódó sejteket veszi célba, ezeket pusztítja el. A daganatsejteknek pedig az egyik fõ jellegzetessége, hogy gyorsan növekednek és sûrûn osztódnak, így magyarázható a gyógyszer hatásossága.
Forrás: springmed.hu

5

0   0

Citosztatikum


(cytostaticum) a sejtosztódást gátló szer
Forrás: szevermed.hu

6

0   1

Citosztatikum


kemoterápiás gyógyszer, mely kifejezetten a gyorsan növekvő és sűrűn osztódó sejteket veszi célba, és pusztítja el. A daganatsejteknek pedig az egyik fő jellegzetessége, hogy gyorsan n [..]
Forrás: zatik-nogyogyasz.hu

Adjon hozzá jelentést a Citosztatikum szóhoz
Szavak száma:
Név:
E-mail: (*nem kötelező)

<< Cisztoszkópia balanced circuit >>